Renault Ribe

Find din drømmebil her hos Renault Ribe

Du finder et stort udvalg af personbiler varierende fra små bybiler, over hatchbacks, SUV’er, og stationcars i oversigten herover.

Det store udvalg giver dig mulighed for at finde netop den bil, der opfylder dine drømme og behov, hvad enten det er til en enkelt person eller til mange personer. Nogle biler skriger næsten efter at udtrykke din personlige stil. Og med et meget bredt sortiment af tilbehør, ekstrapakker samt utallige tilbehørskombinationer kan du tilpasse den enkelte bil til dine ønsker og behov. Du behøver ikke at gå på kompromis med noget som helst.

Vi har biler, der decideret er lavet til bykørsel, andre er lavet med storfamilien for øje, nogle er sportsagtige og andre er praktiske, når man er en småbørnsfamilie. 

Renault biltyper

Når man skal vælge den næste bil er det essentielt at vide lidt om de forskellige typer. Her er en oversigt over biltyperne hos Renault.

Bybiler 
Er typisk en mindre bil som Zoe eller en Clio, der er nem at manøvrere rundt i, har godt udsyn og er let at parkere. Bybilen udmærker sig ved enkel og miljøvenlig transport i nærområdet.  

Renault Zoe

Hatchback 
Er en betegnelse for en bil, hvor bagpartiet har en stor skrå bagklap, der er hæftet på tagkanten og oftest går helt ned til kofangeren og derfor giver en god sikkerhed i trafikken. På mange af disse biler kan man udvide bagagerummet ved at fælde bagsæderyglænet frem. I folkemunde kaldes en Hatchback også for “5 dørs” eller “3 dørs”, da bagklappen betragtes som en dør, hvorigennem man kan komme ind i bilen. Bilen har oftest et stort bagagerum og generelt en rummelig kabine. En hatchback  henvender sig særligt til dig, som ønsker en rummelig bil, der ikke bliver alt for stor ift. dit behov – nogle hatchback bliver også kaldet for en bybil som fx Clio, Zoe og Megane – se disse biler hos Renault Ribe.

Renault Clio
Renault Zoe
Renault Megane Testvinder

SUV
Er en forkortelse af Sport Utility Vehicle og bruges om biler, der kombinerer egenskaberne fra de store og tunge terrængående biltyper med egenskaberne fra en stationcar.
SUV begrebet dækker over en rummelig, terrængående bil med høj siddeposition, hvor komfort kombineret med et perfekt overblik er kendetegn. Bilen fås med 4 hjulstræk, hvilket giver mulighed for offroad kørsel, men ens for alle modeller i dette segment er den høje indstigning, den gode kabinehøjde og benplads.
Hos Renault Ribe tilbyder vi Captur, Arkana og Megane E-TECH indenfor denne kategori.

Renault Captur Intens
Arkana-paris
Sort megane Electric

Stationcar 
(Engelsk station wagon eller estate car – Det køretøj der transporterede folk og bagage til/fra stationen  eller “Estate”.)
Stationcar betegner en biltype med bagklap, stort bagagerum og mulighed for at udvide dette ved at nedfælde bagsædet. Denne bil har oftest 5 siddepladser (enkelte modeller kan købes med 7 siddepladser). En stationcar anvendes især af børnefamilier, da den har en rummelig kabine og masser af bagageplads. Den er praktisk, rummelig og fleksibel. Taget fortsætter helt ned til bagenden, hvor den nærmest går ned i en lodret bagklap. Det gør det ekstra nemt at læsse bagage ind. Hos Renault Ribe har vi bl.a. en Megane stationcar.  

RENAULT MEGANE sport tourer Plug-in hybrid

Renault Ribe - din forhandler

Renault Ribe opstod tilbage i 2010, da CB AUTO RIBE  blev forhandler. De mange år med bilsalg gør os i stand til at hjælpe dig på en yderst professionel måde, da know-how og erfaring danner baggrund for et hvert udsagn. Bilmærket omfavner alle slags biler fra den lille Zoe til den pragtfulde Arkana, fra benzin, diesel til hybrid og el. Fabrikken i Frankring har altid været enestående til ikke blot at følge tidens trend men som regel være et skridt foran, som nu for eksempel den nye Megane electric, der foruden et vanvittigt nyskabende design, er kombineret med Google. Kvalitetsmæssigt er bilerne i top og lever op til  de højeste krav om holdbarhed, sikkerhed og brugervenlighed.  

Men Renault er ikke blot smarte personbiler og rummelige varebiler. Snart er det også femstjernede camperoplevelser som den nye Hippie Caviar Hotel.

Har du et spørgsmål om Renault Ribe

Find din forhandler Renault Ribe

Historien bag

Renault er en fransk bilfabrik grundlagt i 1898 af Louis og hans brødre Marcel & Fernand. I dag er bilmærket  Danmarks 4. største. Med sit banebrydende franske design, den elegante europæiske stil, det høje sikkerhedsniveau og ikke mindst Easy Life teknologien, er dette bilmærke det oplagte valg. 

Med konceptet Easy Life, der gør hverdagen nemmere for dig har Renault 6 gange fået tildelt titlen som årets bil. 

First movers på elbilsmarkedet
Det er ikke altid, at “first movers” også viser sig at være dem, der vinder på den lange bane. Men i 2011 viste  Renault sin elbil frem, og knap ti år senere er den stadig at finde på markedet – i 2020 var den faktisk Europas mest solgte elbil – læs artiklen her.

ElectriCity – største Elbils Produktions site i Europa
5000 medarbejdere skal i 2025 producere 400.000 elbiler i ElectricCity – Renault sitet der er en sammenlægning af tre fabrikker. Ideen er at skabe den mest konkurrencedygtige og effektive produktion for elbiler i Europa – læs mere om ElectricCity her.

Mange modeller
”Renaults historie daterer sig tilbage til 1898 og rækken af legendariske Renault modeller er nærmest uendelig.  

Klassiske biler som en R8, R10, 4CV, en Fuego, Ondine, R8, en Dauphine-Deluxe, 4CV, Gordini, en gul R4L og en smuk AHG varevogn.
Alle disse biler er med, når Tour de France lægger vejen om Danmark i juli måned.

Motor Show i Paris 2022
Når det legendariske Paris Motorshow, den 17. oktober for 89. gang, åbner dørene til en gigantisk biludstilling, vil der være ikke færre end seks verdenspremierer fra Renault Group. Publikum på Paris Motorshow får noget for pengene, når de besøger Renault, Dacia, Alpine og Mobilize standene på Paris Motorshow. Overskriften for Renault Group vil være “Revolution is on.

Hos Renault er der ikke færre end tre verdenspremierer. Bilproducenten er fremme i skoene og alt lover godt for fremtiden for den, der er med på det nye.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Ønsker du yderligere info

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur