Fiat Ribe

Drømmer du om en ny Fiat – kig ind til Fiat Ribe

Hos Fiat Ribe hjælper vi dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.   Fiat er kendt for sit unikke, italienske design, høje sikkerhed, enorme køreglæde samt store fokus på at skåne miljøet. Bilerne er optimale i byerne på grund at størrelsen og har igennem tiden da også løbet med titlen ”Årets Bil i Danmark – hele ni gange. Også på internationalt plan holdes rekorden med 9 sejre som ”Car of the Year.

Fiat 500

Fiat Ribe præsenterer stolt den ikoniske Fiat 500, der er meget mere end blot en bil – solgt i 65 år er den blevet til et autentisk pop-ikon, et symbol på italiensk stil, der aldrig går af mode. En autentisk legende på fire hjul. Det veldefinerede look, den udefinerbare sjæl og den ikoniske form er hovedingredienserne i den velproportionerede og populære personbil.

Fiat 500L, der er en variant af Fiat 500 er tænkt som en forstørret og mere praktisk udgave af den populære Fiat 500, men de to biler har kun det nuttede udseende tilfælles. Indeni er bilen blevet så smart indrettet, at den kan rumme hele familien.

Så Fiat har vist, at de ikke kun kan producere minibiler men også familiebiler. Ta’ en snak med sælgeren hos Fiat Ribe, der rådgiver dig om fordele, ulemper – ja det rigtige valg.

Den elektriske Fiat 500, der lanceres i 2021, var den mest solgte eldrevne bybil i første halvår af 2021 i Danmark. Med den nye Fiat 500, der bygger på den ikoniske ’Cinquecento’ fra 1957, er det italienske bilmærke tilbage med charme, selvtillid og lækker teknik – og lidt mere plads.

Fiat Ribe - autoriseret forhandler

I 1983 overtog CB AUTO RIBE forhandlingen af bilmærket Fiat. Således har dette bilmærke været med fra firmaets spæde start, hvilket giver sig udslag i erfaring og stor ekspertise, når vi berører emnet. Christian Brandt startede op med Fiat, og den dag i dag kan man mærke, at hans hjerte stadig banker lidt hurtigere, når vi berører emnet.

Bilen i sig selv er et mindre mirakel. Intet bilmærke har været så tro ved sig selv. 500 er en ikonisk, charmerende og nuttet lille bil, der ikke har svært ved at konkurrere med den sødeste lille hundehvalp. Bilen er harmonisk bygget med sløve øjne (lygter) og et gennemtænkt design. At bilen allerede findes i en elektrisk udgave siger noget om fabrikantens mål for fremtiden.

Har du spørgsmål til bilen

Vi besvarer gerne dine spørgsmål

Find vej til Fiat Ribe

Historien bag bilmærket

Firmaet blev grundlagt i 1899 af bl.a. Giovanni Agnelli, hvor man i starten producerede militærkøretøjer og flyvemaskiner. I dag har koncernen flere kendte bilmærker som Fiat, Alfa Romeo, Maserati og Ferrari. Fabrikkerne er blandt de mest automatiserede og avancerede i Europa.

Stellantis overtager
I 2021 indgår Fiat i nyt stor bilkoncern, Stellantis  og en sammenslutning af PSA  (Peugeot, Citroën, Opel m.fl.) og FCA (Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Chrysler m.fl.) er gennemført. Der bliver tale om verdens fjerdestørste bilselskab. I Europa kun overgået af Volkswagen.

Teknologi
Med disse ord fra Fiat: Teknologi vil fortsat udvikle og omdanne vores verden. Den vil gøre vore skøre oplevelser og liv sikrere, så vi bliver fri til at være os selv. ” Dette er allerede tilfælde i  Fiat 500X, der via et assistentsystem registrerer og genkender vigtige vejskilte som hastighedsbegrænser. Er fartbegrænseren aktiveret kører bilen ikke hurtigere, end hvad vejskiltet viser.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Ønsker du yderligere info

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur