Peugeot Ribe

Peugeot Ribe – find din drømmebil her

Hos Peugeot Ribe finder du et stort udvalg af alle modellerne fra Peugeot – fra den lille praktiske Peugeot 208 til den store og rummelige SUV 5008 til familiebilen Traveller. Bilerne i sig selv er lidt af en drøm. Vi snakker om dynamisk udstråling, et innovativt i-Cockpit, et stilrent design, dynamiske køreegenskaber, kørekomfort, ydeevne og et brølende løvehoved. What’s not to like. 

Du finder alle de smukke bilmodeller – og vores Peugeot ekspert hjælper dig med at tage det valg, der bedst opfylder dine drømme og dit behov. ”Peugeot designer nogle af de flotteste biler på gaderne i Danmark” skrev pressen. Og det er sandt. Men ikke nok med at designet er i orden, som Peugeot ejer vil du opleve køreegenskaber og køreglæde ud over det normale.

Det store udvalg giver dig mulighed for at finde netop den bil, der opfylder dine drømme og behov, hvad enten det er til en enkelt person eller til mange personer. Nogle biler skriger næsten efter at udtrykke din personlige stil. Og med et meget bredt sortiment af tilbehør, ekstrapakker samt utallige tilbehørskombinationer kan du tilpasse den enkelte bil til dine ønsker og behov. Du behøver ikke at gå på kompromis med noget som helst.

Hos Peugeot Ribe tilbyder vi biler, der decideret er lavet til bykørsel, andre er lavet med storfamilien for øje, nogle er sportsagtige og andre er praktiske, som når man er en småbørnsfamilie. 

Hvilke biltyper finder du hos Peugeot Ribe

Vores biltyper overlapper til tider hinanden og har i folkemunde måske andre betegnelser, men her er vores typer kort fortalt:

Hatchback
Er en betegnelse for en bil, hvor bagpartiet har en stor skrå bagklap, der er hæftet på tagkanten og oftest går helt ned til kofangeren og derfor giver en god sikkerhed i trafikken. På mange af disse biler kan man udvide bagagerummet ved at fælde bagsæderyglænet frem. I folkemunde kaldes en Hatchback også for “5 dørs” eller “3 dørs”, da bagklappen betragtes som en dør, hvorigennem man kan komme ind i bilen. Bilen har oftest et stort bagagerum og generelt en rummelig kabine. En hatchback  henvender sig særligt til dig, som ønsker en rummelig bil, der ikke bliver alt for stor ift. dit behov –  fx 308 og 508 .

Peugeot 308
Peugeot 508

SUV
 
Er en forkortelse af Sport Utility Vehicle og bruges om biler, der kombinerer egenskaberne fra de store og tunge terrængående biltyper med egenskaberne fra en stationcar. SUV begrebet dækker over en rummelig, terrængående bil med høj siddeposition, hvor komfort kombineret med et perfekt overblik er kendetegn. Ens for alle modeller i dette segment, er den høje indstigning, den gode kabinehøjde og benplads.
Hos Peugeot Ribe tilbyder vi 2008, 3008, 5008 og E-Rifter indenfor denne kategori.

Peugeot 2008 SUV
3008 Plugin
Peugeot 5008

Stationcar 
(Engelsk station wagon eller estate car) (Det køretøj der transporterede folk og bagage til/fra stationen) eller “Estate”. Stationcar betegner en biltype med bagklap, stort bagagerum og mulighed for at udvide dette ved at nedfælde bagsædet.  En stationcar har oftest 5 siddepladser (enkelte modeller kan købes med 7 siddepladser). Bilen anvendes især af børnefamilier, da den har en rummelig kabine og masser af bagageplads. Den er praktisk, rummelig og fleksibel. Taget fortsætter helt ned til bagenden, hvor den nærmest går ned i en lodret bagklap. Det gør det ekstra nemt at læsse bagage ind. Hos Peugeot Ribe har vi bl.a. en 308 SW og 508 SW.

Peugeot 308 SW plug-in Hybrid hybridudgave
508 SW hybrid opladning

Familiebilen
Er en kategori for sig selv. Fx Peugeot Traveller, der kan rumme 5-8 sæder og har et bagagerumsvolumen på op til 2900 liter. Den perfekte løsning til både erhvervsbrug og den store familie med et aktivt fritidsliv.

Peugeot e-traveller

Peugeot Ribe - autoriseret forhandler

Som forhandler af Peugeot i Ribe siden 2020 er vi stolte af at kunne præsentere et så storslået program af exceptionelle biler. Vi er selvfølgelig den forlængede arm af vores mærkes franske fabrikker, hvorfor vi kan tilbyde en ekstrem hurtig og effektiv behandling af dine forespørgsler, levering af biler samt service af samme. Bilerne har virkelig vist sit værd, hvilket vi kvitterer for med en helt ny bygning, hvor alle Peugeot og Citroën biler kommer til huse.

Har du spørgsmål

Find Peugeot Ribe

Historien bag

Familie virksomheden blev etableret i 1810 i Sochaux i Frankrig. Allerede i 1913 var halvdelen af alle biler i Frankrig af dette bilmærke og i 1952 havde den første million passeret samlebåndet. I 1976 fusionerede Peugeot og Citroën og er i dag en del af PSA gruppen, der er Europas næststørste bilfabrikant. Bilmærket har fået tildelt mange priser bl.a. Årets bil i både Danmark og Europe.

Fx blev Peugeot 208 i  2020 kåret til Årets Bil af 60 biljournalister fra 23 europæiske lande. Journalisterne fremhævede det karakteristiske design, de teknologiske løsninger og det store udvalg af motorer, hvilket giver mulighed for at vælge mellem eldrift, benzin- og dieselmotor. Udover denne pris modtog Peugeot 208  tolv andre internationale priser.

Stellantis
I 2021 blev Peugeot en del af en større bilkoncern, idet sammenslutningen af  PSA (Peugeot, Citroën, Opel m.fl.) og FCA (Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Chrysler m.fl.) blev en realitet. Stellantis havde i 2020 er samlet salg på omkring seks mio. biler, hvilket gør koncernen til verdens sjettestørstee

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Ønsker du yderligere info

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur