Citroën Ribe

Har du spørgsmål

Vi hjælper dig gerne med små som store spørgsmål

Find din drømmebil hos Citroën Ribe

Du tilbydes en 360° løsning, hvilket vil sige, at vi er med dig hele vejen fra du søger rådgivning, til køb af bilen, til  serviceaftale og serviceeftesyn.

Vi tilbyder alle Citroën modeller, hvilket for dig vil sige, at du kan få den bil, der bedst dækker dit behov og dine drømme. Bilmærket markedsfører sig med “Inspired by You” – altså dine forventninger og behov. Denne inspiration anvendes ved design, komfort, styling og teknologi, når en ny bil skal konstrueres.

Citroën er et populært mærke og skiller sig ud ved en blanding af originalitet og enkelthed. Stylingen eller de mange ekstrapakker gør det mulig at afspejle din personlighed fx med farver, interiør og komfort. Hvad angår komfort udmærker det innovative Advanced Comfort program sig ved at være uhyre praktisk med intuitive betjening og en oplevelse for  sanserne. Hertil kommer de mange førerassistancefunktioner, der øger både sikkerhed og komfort.

Biltyper hos Citroën Ribe

Det er altid vanskelig at vælge sin nye bil. For at hjælpe dig på vej, har vi her skitseret de forskellige biltyper der udbydes af Citroën.

Bybil
Er typisk mindre biler op til mellemklassen, der er nemme at manøvrere rundt i, har godt udsyn, er lette at parkere og er bedre til at håndtere de mange start/stop ved lyskryds på en mere brændstoføkonomisk måde end gennemsnittet. En C3 ville være en oplagt bybil.

Citroën C3 bilen

Hatchback
Denne bil er først og fremmest kendetagnet ved, at den har en skrå bagklap, der går fra tagkant og ned. Det gør det nemmmeret at komme ind i bagagerummet med alt fra sportstasker, indkøbsposer til barnevogn. Hatchback kaldes også for 5-dørs eller 3 dørs, da bagklappen betagtes som en dør, hvorigennem man kan komme ind i bilen. Denne bil henvender sig til dig, der ønsker en rummelig bil, der ikke må være alt for stor.  Hos Citroën Ribe kan vi fx leveres C4 og e-C4 samt den nye C5X Plugin.

Citroen C4
Citroën ë-c4 sort

SUV
Betyder egenlig Sport Utility Vehicle og  dækker over en rummelig, terrængående bil med høj siddeposition, hvor komfort kombineret med et perfekt overblik er kendetegn. Bilen fås med 4 hjulstræk, hvilket giver mulighed for offroad kørsel, men ens for alle modeller i dette segment er den høje indstigning, den gode kabinehøjde og benplads. I Ribe leverer vi de mest fantastiske biler indenfor dette segment nemlig: C3 Aircross og C5 Aircross plug-in.

C3 Aircross Live
c5 aircorss

Familiebil
Her er der typisk tale om en bil med mindst 5 sæder. Der er god plads på både forsæde og bagsæde, og ikke mindst i bagagerummet.

Plads synes her at være den afgørende faktor, da familiebilen findes i forskellige udgaver som stationcar, SUV eller som denne E-Spacetourer, der er designet til den store familie eller blot til transport af mange mennesker.

Udover personerne er der plads til barnevogn, sportsudstyr, golfvognen etc. Sikkerheden er den kendte Citroën sikkerhed, hvorved du trygt kan bevæge dig rundt i trafikken. Komforten er også et vigtigt element, da både fører og passagerer opnår den fine køreglæde i fx denne E-Spacetourer

E-Spacetourer Shine
E-Spacetourer Feel
E-spacetourer Business

Citroën Ribe - autoriseret forhandler

Vi er den lokale forhandler i Ribe, hvilket vi har været, siden vi overtog forhandlingen i 2020 til stor glæde for de sønderjyske bilentusiaster. Vi har siden den spæde start kun set fremgang og via vore tilfredshedsundersøgelser, ser vi, at I kunder sætter pris på CB AUTO RIBE som forhandler. Vi er selvfølgelig en forlænget arm af den franske bilproducent, hvorfor vi kan præsentere bilmodeller, stumper og reservedele hurtigt og effektivt.

Find vej til din forhandler

Citroën – Inspired by You

 

I 1919 startede André Citroën rejsen med mærket af samme navn…Lanceringen af “Type A”, som var den første bil, blev annonceret i 1919. Bilen er et fransk bilmærke og en del af PSA koncernen. Hovedafdelingen ligger i Saint-Quen i Seine-Saint-Denis i Frankrig. I 1919 blev bilmærket grundlagt af Andre, der på den tid var en nyskabende og dristig producent. Inden for det første år på markedet sælges mere end 10.000 biler af mærket.  Siden da har virksomheden udviklet spændende futuristiske biler.

Bilmærket  har vundet mange priser som Årets bil i Danmark, Årets bil i europæiske lande samt Årets Bil i USA.

Udover de kendte personbiler og varebiler arbejder bilmærket i motorsport og har som den eneste bilproducent vundet tre forskellige officielle mesterskaber: World Rally Raid Championship, World Rally Championship og World Touring Car Championship.

I 1974 fusionerede Citroën med Peugeot, hvilket resulterede i PSA. I dag er en høj procentdel af komponenterne i en Citroën og Peugeot identiske. Kun karosseridele og interiør samt Citroëns berømte affjedring er forskellige.

Nyt logo
Med et nyt look genfortolkes det originale logo, der blev introduceret af grundlæggeren i 1919. Et spændende kapitel i firmaet historie er på vej med nyt logo og ny brandidentitet.

Logoet består fremover af bredere og mere fremstående vinkler, der er omkranset af en oval ramme. Det fremtrædende ovale badge bliver nemt genkendeligt på fremtidige Citroën modeller.

Ren farvemæssigt vil vi se et glædedeligt gensyn med farven Monte Carlo blå, der er blevet brugt på ikoniske modeller som 2CV og DS.

Og sidst men ikke mindst lanceres et nyt brand slogan: Nothing Moves Us Like Citroën.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Ønsker du yderligere info

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur