Ny E-C3 kommer til foråret

Den Nye elektriske ë-C3 – En Elbil Til Alle

Citroën åbner et nyt og betydningsfuldt kapitel med den helt nye ë-C3. Her lanceres den fjerde generation af den populære C3-model med et klart mål om at tilbyde den mest komfortable elbil i sin klasse til en overkommelig pris, hvilket gør elektrisk mobilitet tilgængelig for alle, uden at gå på kompromis med hverken udstyr eller design.

C3-modellen er Citroëns mest populære og har solgt mere end 5,6 millioner eksemplarer siden lanceringen af den første generation i 2002. C3 har også markeret sig som en topsælger i Danmark, med over 67.300 enheder solgt.

1 – Ledende Indenfor Komfort

Komfort spiller en afgørende rolle i Citroëns DNA, da det er en prioritet for deres kunder. Derfor har der været ekstra fokus på at gøre den nye ë-C3 til den mest komfortable bil i sin kategori. Dette betyder konkret, at alle ë-C3-versioner som standard er udstyret med Citroën Advanced Comfort®-systemet. Dette system anvender den velkendte progressive hydrauliske affjedring til at absorbere ujævnheder på vejen og give passagererne følelsen af at svæve glat hen over vejoverfladen.

Som prikken over i’et er ë-C3 udstyret med skræddersyede Citroën Advanced Comfort®-sæder, som er fremstillet med ekstra skum for at sikre komfort og støtte under hele køreturen.

Komfort handler også om rummelighed, og derfor har ë-C3 gennemgået forbedringer på alle områder i forhold til sin forgænger. Den har en højde på 1,57 meter, hvilket giver passagererne fortil 30 mm ekstra loftshøjde. Albuepladsen på bagsædet er øget med 19 mm, og der er mere end 20 mm ekstra knæplads sammenlignet med gennemsnittet i samme bilklasse. Bagagerummet har en kapacitet på 310 liter, og der er forskellige opbevaringsmuligheder i dørpaneler og midterkonsol.

Med en frihøjde på 163 mm (sammenlignet med forgængerens 135 mm) sikres passagererne lettere ind- og udstigning, samtidig med at kørslen over fartdumper og huller bliver mere sikker.

Nyt design til E-C3

2 – Problemfri Elektrisk Hverdag

ë-C3 er baseret på en omkostningseffektiv BEV-platform og er den første model i Stellantis-gruppen, der er udstyret med en 44 kWh LFP (Lithium Ferro Phosphate) batteripakke. Den har en rækkevidde på op til 320 km (WLTP) og kan DC-hurtiglade fra 20 % til 80 % på blot 26 minutter med en kapacitet på 100 kW. Standard AC-opladning tager 2,5 timer med 11 kW eller lidt over 4 timer med 7 kW tilgængelig.

Motoren yder 113 hk, og med en topfart på omkring 135 km/t leverer ë-C3 tilstrækkelig kraft og ydeevne til daglig kørsel i byen og forstæderne. En ny e-ROUTES app giver mulighed for at planlægge rejser, overvåge opladningsstatus og batteriniveau i navigationssystemet. Denne app er specielt udviklet til Citroëns elektriske biler som en del af Connect Plus-tjenesterne. Ved hjælp af MyCitroën app’en kan man også styre opladningstider, forvarme eller afkøle bilen og meget mere.

3 – Komfortabelt og Veludstyret C-Zen Lounge

Citroën ë-C3 er tilgængelig med en bred vifte af udstyr og smarte løsninger. C-Zen Lounge-versionen inkluderer blandt andet et Head-up Display og et kompakt rat, der genopfinder det traditionelle instrumentbræt. Dette giver føreren nem adgang til vigtige oplysninger uden at fjerne blikket fra vejen. Afhængigt af udstyrsniveauet kan bilen også leveres med en 10,25-tommer infotainment-skærm eller en integreret ‘My Citroën Play Smartphone Station’, der giver adgang til telefonen, radio, navigation og mere via en dedikeret app.

Den nye ë-C3 vil være tilgængelig for europæiske kunder i to versioner: ‘You’ og ‘Max’.

‘You’-versionen inkluderer LED-forlygter, Citroën Advanced Comfort®-systemet, Active Safety Brake (nødbremsesystem), nyt Citroën Head Up-display, ‘My Citroen Play Smartphone Station’ til infotainment, elektriske sidespejle, parkeringsradar bag, hækspoiler, fartpilot, manuel aircondition og 6 airbags.

Topversionen ‘Max’ inkluderer yderligere 17-tommer diamantslebne alufælge, tofarvet lakering, tagræling, beskyttelsespaneler for- og bag, 10,25-tommer touchskærm, Citroën Advanced Comfort®-sæder, automatiske vinduesviskere, el-foldbare og opvarmede sidespejle, rat i lædereffekt, 60/40 sammenklappelig bagsædebænk, LED-baglygter, tonede ruder bag, automatisk klimaanlæg, 3D-navigation, trådløs opladning, bakkamera og mere.

Den nye ë-C3 er den første Citroën-model med det nye logo på både front og bag. Designet, især lyssignaturen, er inspireret af konceptbilen Oli. Bilen fås i fem farver: Polar White, Montecarlo Blue, Elixir Red, Mercury Grey og Perla Nera Black. Derudover er taglak i hvid eller sort standard på ‘Max’-versionen.

ë-C3 bliver produceret i Slovakiet på Stellantis fabrikken Trnava og forventes introduceret på danske marked i Q2 2024. 

Del på sociale medier:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nyeste Indlæg

Peugeot E-3008 ved vandet

E-3008 – en elektrisk drøm

En elektrisk drøm på de danske veje: Salget af Peugeot E-3008 tager fart I det rolige, men ofte omskiftelige danske vejr, skinner den nye Peugeot

Den nye E-3008 Peugeot

Den nye E-3008 fra Peugeot – PRIS

Oplev den innovative kraft og det stilfulde design ved Den Nye Peugeot e-3008, nu tilgængelig til en attraktiv pris på 329.990 kr. Denne dynamiske elbil

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Ønsker du yderligere info

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur