Dacia Ribe

Find din næste drømmebil hos Dacia Ribe

Har du behov for en mindre bil eller måske en familiebil, så er Dacia mærket med flere muligheder. Dacia er et af de nyere mærker i Danmark og markedsfører sig på god kvalitet til markedets bedste priser. I dag er Dacia Rumæniens største eksportvirksomhed med en andel på 10%& af den samlede eksport. I april 2022 rullede Dacia nummer 10 mio. af samlebåndet.

I 1999 hvor Renault opkøbte Dacia blev mange af Dacias biler udstyret med teknologi og platforme fra Renault, hvilket betyder af Dacia pludselig fik en gennemtestet teknik og mange års erfaring serveret på et sølvfad.

Køber du i dag en bil her hos Dacia Ribe vil du få en bil, der er velgennemtænkt, nem at betjene og vedligeholde – en fornuftig løsning til en fornuftig pris. Derudover leveres bilen med en udvidet nyvognsgaranti – alle nye Dacia biler leveres nemlig med 3 år eller 100.000 km fabriksgaranti – alt efter hvad der kommer først og ydermere en 6 års rustgaranti.

Produktprogrammet, der kan ses her hos Dacia Ribe, omfatter bl. Dacia Duster, der er solgt i mere end 1 mio eksemplarer i Europa og Dacia Sandero, der var den mest solgte bil i hele Europa i 2021.

Sikkerheden hos Dacia

Pressen har i vrede vendinger udskældt Dacia for ikke at score mange point i NCAP test. Men ser man på hvorledes bilerne bliver bedømt i NCAP sikkerhedstestene er der en forklaring.
Når bilerne testes bedømmes de ud fra 4 kategorier:
1. Sikkerhed for voksne i bilen
2. Sikkerhed for børn i bilen
3. Sikkerhed for bløde trafikanter (altså fodgængere, cyklister etc.)
4. Og sidst bilens førerassistancesystemer

Dacia ligger scorer fint i de to første kategorier. Men ikke i de to sidste. Og desværre er det den laveste score der bestemmer den endelige NCAP score.

Så alle Dacia er lovpligtige og trafiksikre.

Prisen på en Dacia

Strategien hos Dacia har hele tiden været at tilbyde alle kunder enkle biler til den rigtige pris. I Dacias biler får du de komponenter, du virkelig har brug for. Det vil sige, at du ikke finder lædersæde, dyre aluminiumsfælge, advarsel om skift af vejbane eller advarsel om blinde vinkler – fordi det egentlig er luksus for nogle og samtidig ville installation af alt dette øge bilens pris. Igen du får det du har brug for. Og du betaler ikke for mere.

Til gengæld er de fleste Dacia udstyret med fartpilot, bakkamera, aircondition, sædevarme etc.

Dacia Ribe - autoriseret forhandler

CB AUTO RIBE overtog i året 2013 forhandlingen af Dacia til stor glæde for bilentusiaster i det ganske Sønderjylland. Det rumænske bilmærke har været en gamechanger i bilindustrien i de sidste 15 år, men bilmærkets revolutionerende aktivitet er langt fra slut! Til dato har bilmærket tiltrukket 6,5 millioner kunder.

Som sidste nyt på stammen har alle biler fået samme nye logo. Læs mere om nyt logo her

Har du spørgsmål

Klaus hjælper med små og støre spørgsmpl

Find vej til din forhandler

Historien bag firmaet

Automobile Dacia S.A. også blot kendt som Dacia er en rumænsk bilfabrikant og bilmærke, navngivet efter den historiske provins Dakien, som fandtes i, hvad der i dag er nutidens Rumænien. Bilselskabet er et datterselskab til den franske bilfabrikant Renault og Rumæniens største eksportvirksomhed med en andel på 10 % af landets samlede eksport.

Firmaet blev etableret i 1966 og opkøbt af Renault Group i 1999 og har en produktionskapacitet på 350.000 biler pr. år. Samtidig produceres et par biler hos Renault i Frankrig.

I 2004 blev Dacia Logan lanceret. En revolution af markedet fandt sted ved at gøre en ny bil overkommelig. Med en indkøbspris, der kan sammenlignes med en brugt bil, er succesen så indgribende og ligefrem, at bilen kommer til salg i hele Europa fra 2005.

Den ikoniske model, Logan er på markedet den dag i dag. Siden 2004 har den opnået et salg på 1,8 millioner enheder.

Ny konceptbil præsenteres på Motor Show i Paris 2022
En ny konceptbil fra Dacia indeholder alle de elementer, der gør en Dacia til en Dacia. Den er enkel men cool. Den er bygget til at blive brugt, og så repræsenterer den som alle Dacia – out of the box løsninger.

Dacia har i Paris netop afsløret den unikke konceptbil – Dacia Manifesto. Det er ikke en bil, der er klar til produktion eller kan ses på danske gader.

Til gengæld viser den, hvad vi kan vente os i fremtidens Dacia og hvilke tanker, der gøres hos Dacias design – og ingeniørteam. Og så indeholder den de tre elementer, der altid kendetegner en Dacia.

En Dacia er: Enkel men cool, den er robust og bygget til outdoor liv, og så er den Eco smart

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

HJULSKIFTE

Person info
Bilens info

Book hjemmebesøg

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Ønsker du yderligere info

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

BOOK SERVICE

Person info
Bilens info

Hvad er din bil værd ?

Udfyld formular og vi vender tilbage med et estimat

Skriv til os

Udfyld formularen herunder

Beregn byttepris

Book prøvetur